Jelentkezz a zenekarba!
Szaxofonost keresünk
Korhatár: 14 - 99
jazzblues-funk-alter-budapesti-sajátzene-magyarszöveg-amatőrdelelkes-szaxistkeresünk-meglévőzenekarba-

Szaxofonost keresünk
Korhatár: 0 - 111
Szaxofonost keresünk zenekarunkba, aszongya az admin, hogy ne ide írjam a részleteket, hanem a zenekar leírásába, úgyhogy nézzétek meg ott. Nálunk nagyobb szabadság van, mint itt, ami nem jelenti azt, hogy nem kell megbízhatónak lenni, sőt :)

Dobost keresünk
Korhatár: 14 - 70
Budapesti, koncertkész zenekar keresi új dobosát. Nem vagyunk profik, de kezdők sem. Saját, magyar nyelvű számainkat játszuk. Zenénk a klasszikus, '70-es évekbeli funk, a jazzblues, swing, jazzfunk stílusokon alapszik, azokkal bátran kísérletezve, de azért emészthetőnek maradva. Szövegeink gyakran szürrealisztikusak. A zenekar jelenleg basszus, gitár, billentyű, trobita, tenor szaxi, fuvola+ének felállású.
Érdeklődni privátban, zenei anyagot is tudunk küldeni.

Énekest keresünk
Korhatár: 14 - 70
Budapesti funk, jazzfunk zenekar keresi tisztahangú, koncertképes énekesét. Nem vagyunk sem profik ( = nem ebből élünk) sem amatőrök ( = akkor jelentkezz, ha tudod, hogy mi a hangterjedelmed, stb :P ) Saját, magyar nyelvű repertoárunk van, ezekből a kedvenceinket mindenképpen játszanánk (ha azok sem tetszenek, akkor túl nagy a stílusbeli különbség közöttünk), a többi fakultatív. Ha vannak ötleteid, örülünk, ha szívesebben bíznád másra a szövegek írását, az sem gond, akár még angol nyelven is. 

Énekest keresünk
Korhatár: 14 - 70
ami lemaradt az előző hirdetésből: jelentkezni: miklos.istvan.74@gmail.com, referenciák: https://www.youtube.com/channel/UCz8CRlsXGw37_cz9owLdKTQ
https://www.facebook.com/Tibidabo-1452526141727998/

Tibidabo

A Tibidabo egy hegy Barcelona közelében, latin eredetű nevének jelentése: neked adom.

A Tibidabo zenekar is adni szeretne, egy élményt, egy zenei és szövegvilág páratlan kombinációját. 
Zenei világában a '70-es, '80-as évek rhythm'n'blues, funk, jazz-funk stílusaihoz nyúl vissza, azokkal bátran kísérletezve, ugyanakkor emészthetőnek maradva, így keverve ki egy fiatalos, dallamos, táncolható zenét. 

A zenekar azonban mégsem nosztalgia zenekar, mert modern, XXI. századi szövegei frissek, aktuálisak. Szövegvilága néhol vidám, bohó, öniróniába hajló, néhol komoly gondolatokat, érzéseket mond el. Impresszionista képekkel fest le érzéseket, a szürrealitás határát súrolva. Ebben az izgalmas világban tabuk nélkül feszegeti modern korunk súlyos, nehéz kérdéseit, ugyanakkor a dalok pozitív végkicsengései katartikus élményt nyújtanak.

A zenekar ezzel az érdekes szövegvilággal és lendületes bulizenével üde színfoltként jelenik meg a hazai zenei élet palettáján.

Fotók
Youtube