• Zenészeket keresünk zenekar alapításhoz

  Nem túl tapasztalt basszusgitárosként zenésztársakat keresek közös zenélésre :)
  Stílus tekintetében vegyes az ízlésem és remélem sikerül hasonló zenékért lelkesedő hölgyeket/urakat találni :D
  (A teljesség igénye nélkül: The Gaslight Anthem, Pink, Pearl Jam, Bad Religion, Bush, Nirvana, Tankcsapda, Offspring, Live, Kispál és a Borz stb.)
  Köszi, további jó nyarat!

 • Énekesnő

  Angol nyelvtudással rendelkező énekesnőt keres a Szombathelyi Legend Zenekar. 

  Csak komoly emberek jelentkezését várjuk, aki hetente legalább egyszer tud próbára járni.

 • Gitárost keresünk! (30 - 45)

  A Rock Lívia Acoustic keresi kiegészítő hangszeresét - leginkább gitárosát - aki nem riad meg a szólózástól sem, de nem lesz depressziós, ha csak kísérni kell. 
  Nem zárkózunk el, ha egy multi-instrumentalista pikulás-herflis-xilofonos-gitáros-hegedás emberkére akadnánk, aki a daltól függően színesítené a hangzásunkat. 
  Bemutatkozó anyagot mindenképpen kérünk, nem szeretnénk rabolni senki idejét. 

 • Zenészeket keresünk (20 - 52)

  Sziasztok! Névvel még rendelkező popzenei zenekar keresi szóló és basszusgitárosát, billentyűsét illetve dobosát. Nem vagyunk profik, nem baj ha te sem vagy az.  Szeretnénk bemutatkozó hanganyagot is csinálni, 2-3 hét múlva úgyhogy fontos hogy megbízható légy. Szeretnénk egy idő után saját számokat is játszani. smile hangulatje

  Olyan feldolgozások vannak terveben mint Kispál és a borz, Kovács Kati, Budapest Bár, Beatles, Hungária, Elvis Presley stb.

   

 • Gitáros és hegedűs country csapatba

  Lelkes és zenélni szerető gitárost és hegedűst keresek egy country formációhoz. Egy ír táncegyüttessel lépnénk fel, már van lekötött fellépés, így minél előbb el kell kezdeni a próbákat. Először 5 dalt kellene megtanulni június 28-ig. E-mailben vagy telefonon is lehet jelentkezni. Budapest környéki zenészeknek örülnénk a legjobban.