• Fuvolistát keresünk!

  Kedves zenész barát!

  Akusztikus formációnkba keresnénk fuvolistát. Magyar előadók lírikus gyöngyszemei,balladái kicsit másképp előadva.Nem kell hogy virtuóz legyél, nem is ez a cél, inkább a kreatív játék és a szólisztikus megszólalás az énekes mellett/együtt. Heti rendszerességgel egy belvárosi kávézó/étterem adna lehetőséget, helyet a fellépésekhez. Azok jelentkezését várjuk, akik nem ebből akarnának megélni.

  Köszönjük hogy elolvastad és ha úgy érzed, ..... várunk szeretettel!

 • énekest keresünk

  A budapesti No para zone zenekar ismét énekest keres, jelenleg Green day, sum 41,anti flag stb stb. számokat játszunk későbbiekben saját angol nyelvű számok írását is tervezzük. Hetente 1-szer próbálunk ,többnyire szerda esténként a dürerbe. Korod, nemed nem számít csak légy megbízható, járj próbákra és az se baj ha tudsz egy kicsit énekelni .

 • Alakulo tribute enekest, dobost, basszerost keres (25 - 35)

  Az együttes elsődleges profilja Coldplay számok feldolgozása, de a későbbiekben egyéb, hasonló műfajú előadók művei is szóba jöhetnek. Az együttes még nem alakult meg, gitárosként keresek további tagokat (ld. fejléc). Kb. 7 éve játszom elektromos gitáron, bár színpadi tapasztalattal még nem rendelkezem. Az esetleges meghallgatáshoz az alábbi számok valamelyikével készülj:

  Major Minus
  Yellow
  In My Place
  Fix You
  Birds
  Adventure of a Lifetime
  Everglow

  Jelentkezni a profilban megadott e-mail címen lehet.

 • Énekest keresünk (14 - 70)

  Budapesti funk, jazzfunk zenekar keresi tisztahangú, koncertképes énekesét. Nem vagyunk sem profik ( = nem ebből élünk) sem amatőrök ( = akkor jelentkezz, ha tudod, hogy mi a hangterjedelmed, stb :P ) Saját, magyar nyelvű repertoárunk van, ezekből a kedvenceinket mindenképpen játszanánk (ha azok sem tetszenek, akkor túl nagy a stílusbeli különbség közöttünk), a többi fakultatív. Ha vannak ötleteid, örülünk, ha szívesebben bíznád másra a szövegek írását, az sem gond, akár még angol nyelven is. 

 • Pszichedelikus rock projekthez

  ...keres egy budapesti gitáros társakat: billentyű/elektronika, basszusgitár, szaxofon/fuvola, dob, ütős, ének. Eleinte feldolgozások: Gong, Soft Machine, Steve Hillage, Hawkwind, Ozrics, aztán ha belejövünk saját szerzemények. Sok impró. Csatlakoznék hasonló repertoárt játszó zenekarhoz is szívesen, vagy gitárral vagy másod-billentyűsként, Abletonnal és kütyükkel.

 • Gitárost keresünk (25 - 50)

  Gitárost keresünk!

  Főleg saját nótákat játszunk, rock zenén belül tágak a határaink. Életkor lényegében mindegy, de kezdők és tinik kíméljenek.

  A szólók rád várnak.

  Próbák heti egyszer vagy ahányszor szükséges, Budapesten.

 • Billentyűst keresünk! (1 - 100)

  BILLENTYŰST keresek; alakulóban lévő (régi szóló stúdiózenekar), masszív dob és basszus alapokon nyugvó \\\"multihangszer\\\" együttesbe. A cél egyelőre az összerázódás, örömzene, későbbiekben fellépések és ahogy alakul. 

  Hallgass bele a számokba kérlek: szintetizátor alap lenne; sokszor zongora hanggal, máskor effektek, elektronikus zongora hangzás stb.