• énekest keresünk

  A budapesti No para zone zenekar ismét énekest keres, jelenleg Green day, sum 41,anti flag stb stb. számokat játszunk későbbiekben saját angol nyelvű számok írását is tervezzük. Hetente 1-szer próbálunk ,többnyire szerda esténként a dürerbe. Korod, nemed nem számít csak légy megbízható, járj próbákra és az se baj ha tudsz egy kicsit énekelni .

 • Alakulo tribute enekest, dobost, basszerost keres (25 - 35)

  Az együttes elsődleges profilja Coldplay számok feldolgozása, de a későbbiekben egyéb, hasonló műfajú előadók művei is szóba jöhetnek. Az együttes még nem alakult meg, gitárosként keresek további tagokat (ld. fejléc). Kb. 7 éve játszom elektromos gitáron, bár színpadi tapasztalattal még nem rendelkezem. Az esetleges meghallgatáshoz az alábbi számok valamelyikével készülj:

  Major Minus
  Yellow
  In My Place
  Fix You
  Birds
  Adventure of a Lifetime
  Everglow

  Jelentkezni a profilban megadott e-mail címen lehet.

 • Énekest keresünk (14 - 70)

  Budapesti funk, jazzfunk zenekar keresi tisztahangú, koncertképes énekesét. Nem vagyunk sem profik ( = nem ebből élünk) sem amatőrök ( = akkor jelentkezz, ha tudod, hogy mi a hangterjedelmed, stb :P ) Saját, magyar nyelvű repertoárunk van, ezekből a kedvenceinket mindenképpen játszanánk (ha azok sem tetszenek, akkor túl nagy a stílusbeli különbség közöttünk), a többi fakultatív. Ha vannak ötleteid, örülünk, ha szívesebben bíznád másra a szövegek írását, az sem gond, akár még angol nyelven is. 

 • Pszichedelikus rock projekthez

  ...keres egy budapesti gitáros társakat: billentyű/elektronika, basszusgitár, szaxofon/fuvola, dob, ütős, ének. Eleinte feldolgozások: Gong, Soft Machine, Steve Hillage, Hawkwind, Ozrics, aztán ha belejövünk saját szerzemények. Sok impró. Csatlakoznék hasonló repertoárt játszó zenekarhoz is szívesen, vagy gitárral vagy másod-billentyűsként, Abletonnal és kütyükkel.

 • Gitárost keresünk (25 - 50)

  Gitárost keresünk!

  Főleg saját nótákat játszunk, rock zenén belül tágak a határaink. Életkor lényegében mindegy, de kezdők és tinik kíméljenek.

  A szólók rád várnak.

  Próbák heti egyszer vagy ahányszor szükséges, Budapesten.

 • Billentyűst keresünk! (1 - 100)

  BILLENTYŰST keresek; alakulóban lévő (régi szóló stúdiózenekar), masszív dob és basszus alapokon nyugvó \\\"multihangszer\\\" együttesbe. A cél egyelőre az összerázódás, örömzene, későbbiekben fellépések és ahogy alakul. 

  Hallgass bele a számokba kérlek: szintetizátor alap lenne; sokszor zongora hanggal, máskor effektek, elektronikus zongora hangzás stb.

 • Dobost keresünk!

  A Men Named Holger (MNH) alternatív rock zenekar precíz, pontos dobost keres koncertekhez. Az első nagyobb fellépés áprilisban lesz.

   

  Heti kétszer próbálunk saját próbatermünkben budapesti helyszínen. Heti fix napokat részesítünk előnyben megbeszélés szerint.

   

  Saját dalokat játszunk, amik ingyenesen letölthetőek, meghallgathatóak az alábbi oldalon: https://mennamedholger.bandcamp.com/releases

   

  Ha érdekel a dolog, küldj magadról egy rövid bemutatkozást!

 • gitárost keresünk

  Olyan kreatív, színpadra termett, önálló ötletekkel rendelkező gitárost keresünk újonnan alakuló miskolci rock zenekarba, aki képes lenne helyt állni akár egyedüli gitárosként is és nem csak az a célja, hogy magunknak garázsban zenélgessünk.