Rendezvény neve: ÉTER PLUSZ - Tehetségkutató Fesztivál
Rendezvény jellege: Zenei tehetségkutató verseny és szakmai konferencia
Időpontja: 2015. május 29-30. Eger, Bolyki Pincészet

Főszervező: Promeritum Alapítvány

A rendezvény célja immáron 10 éve: Lehetőséget nyújtani az országban és a határon túl élő, szárnyaikat próbálgató amatőr magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre. Későbbiekben a győztes zenekarok a város, a megye és a régió jó hírének öregbítését szolgálják. További célunk megteremteni a tartalmas és hasznos kikapcsolódás lehetőségét a fiatalok és idősebbek számára egyaránt.

Kiemelt célunk az, hogy a nálunk fellépő és majd győztesként távozó zenekaroknak és előadóknak olyan lehetőséget biztosítsunk, amely gyökeresen megváltoztatja a zenei pályán eddig betöltött szerepüket és ez által az ismertség és népszerűség útjára léphessenek.

További főbb céljaink között szerepel, hogy a fesztivál egyes állomásain (is) olyan technikai és személyzeti hátteret biztosítsunk a jelentkező zenekaroknak, amely során méltóképpen megtudják mutatni tehetségüket.

A rendezvény rövid ismertetése: A tehetségkutatón a meghívott együttesek két színpadon, stílusirányzatokat figyelembe véve, főként saját szerzeményeiket adják elő, egymással versenyezve mutatják meg tehetségüket a közönségnek és a szakértő zsűrinek. A zsűri a produkciók után értékeli, véleményezi a bandákat és iránymutatást ad zenei fejlődésükhöz. - Idén újdonság lesz, hogy a DJ-k mellett EGYÉNI PRODUKCIÓ kategóriában is lehet jelentkezni.- Az estéket neves hazai fellépők zárják a FESZT!EGER keretein belül. 

JELENTKEZNI 2015. MÁJUS 8-IG LEHET.


A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

A rendezvény döntője Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával valósulhat meg! Köszönjük nekik.

Legyünk ott minél többen ÉSZAK- MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB TEHETSÉGKUTATÓ FESZTIVÁLJÁN!


További információkról és változásokról folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket.

Addig is a konkrét esti programokat a Programok menüpont alatt találjátok.

Jelentkezés: http://www.eterfesztival.hu/tehetsegkutato/index.php?page=29


Hozzászólások 0

Még nem érkezett hozzászólás! Legyél te az első!