Az alábbi linken kitölthető a Cseg Tamás program kérdőíve. Segíts te is, hogy minél több információjuk legyen a jövőre nézve:

https://www.surveymonkey.com/s/RVFK6PF

 

A Cseh Tamás Programiroda kérdőíve nem csak zenészeknek, hanem koncert- és fesztiválszervezőknek, lemezkiadóknak, technikusoknak is szól.  A kérdőív ezért nagyon hosszú, de sok részét értelemszerűn egy gombnyomással át lehet ugrani.

Az általános kérdések (demográfiai adatok, általános elvárások a programmal szemben) 5-10 percet vesznek igénybe.

A zenészek konkrét pályázati elképzeléseinek rögzítése körülbelül 15 perc pályázati területenként . Kb. 5 perc az érdeklődő helyzete, 5 perc az eddig felmerült pályázati ötletekből annak kiválasztása, ami érdekli, és 5 percben a saját projektjének adatai, amihez támogatást kér.

A zenészek számára a leginkább érdekes (1) a hangszeres és élő zene, (3) hangfelvételek készítése és (4) szerzői alkotó munka rész lehet.  Az (5) rész vegyes, itt zeneoktatók, próbatermek, közösségi terek, zenét népszerűsítő emberek javaslatait várjuk, de ez inkább nyitott végű, kevés kérdéssel.

Aki két területen szeretne pályázni, kb. 30 percet szánjon erre, az egyes területeken az érdeklődő helyzetét, a programok iránti érdeklődését és a saját projektterveit külön kell megadnia az élő produkcióra, a hangfelvételre és a szerzői alkotó munkára.

Egy-egy pályázati területen a helyzetkép felvázolása kb. 5 perc, aki szeretne pályázni is, az még 5 percet szánjon az eddig felmerült pályázati ötletekből annak kiválasztása, ami érdekli, és 5 percben a saját projektjének, ötleteinek az adatát adja meg, hátha sikerül rá támogatót találni (mire keres támogatást, mennyi önrésze volna, mennyire volna szüksége, milyen konstrukcióban tudna szerződni támogatásra.) 

A két további terület is érdekelhet kollégákat, ez a (2) elektronikus zene és a (5) zene oktatása, tehetséggondozás, a zene népszerűsítése terület. A linket továbbíthatják DJ és producer kollégáknak, zenetanároknak, pedagógusoknak, zenei újságíróknak.

A kérdőívek egyéniek, ezért egy zenekarnak minden tagja, sőt, a menedzsmentje, technikusa, szállítója is kitöltheti.  Műfaji megkötés nincsen, de elsősorban könnyűzenei és jazz produkciókat várnak a programkiírók. Kortárs komolyzenei produkciók is jelentkezhetnek, de klasszikus repertoárt játszó zenekarok nem.


Hozzászólások 0

Még nem érkezett hozzászólás! Legyél te az első!