Laney TF320 Előfokcsöves gitárkombó Gitár kombóEladó

Hirdető: Baloo / Eladó összes hirdetése
Személyes átvétel:
Feladás napja: 2016.10.24 (Hétfő) 567
Állapot: Használt, újszerű Szervizelt
Vásárlás ideje: -
Telefon: +(36) 20 458-mutat
Irányár:

64 990 Ft

Sokallod? Tégy egy ajánlatot!
Legjobb ajánlat: nem érkezett még ajánlat
  • Első tulajdonos
  • Szállítást vállal
Először is jár hozzá egy MARSHALL lábkapcsoló! Érted... Marshall! Nem szarral gurigázok! Ha az egyik bigyuszkára lépsz, a klínről vált az egyik torz csatornára, ha a másikra, akkor az egyikről a másikra. Mármint a torz másikra. Vágod? Na! Merthogy három csatornája van: klíntiszta, drájvegy (D1), drájvkettő (D2). Terveztem még egy tematikus D3 elindítását, de végül letettem róla. 
120 Watt. Ez polihierografikus Watt, szóval sokkal durvábban szól, mint egy fullcsöves 100-as fej. Pláne, hogy ehhez van kapásból KETTŐ hanxóró. Életemben nem használtam 5-ösnél jobban feltekerve a volumét (de azért te majd használhatod, 5-10-is szól, csak akkor már nem lehet meglenni a 2 méteres körében). 
Aztán mi van még... füleskimenet, vonalkimenet. És a legszebb, hogy felb*szod egy 4x12-es ládára, összedugod egy hangfalkábellel (merthogy az is van, mármint extra szpíkerkimenet) és akkor 6 hanxóróból szól az egész úgy, mint az atyúristen. Előfokcsöves, ettől aztán tökre csudaszép hangja van. Ja és ezt még a zEgyesült Királyságban gyártották, nem valami 20dekás kínai phos. 
A cucc Budapesten van, itt jár a házhozszállítás. Külföldre csak Zimbabwéba tudom küldeni, mindenki más jöjjön el érte. Nem viccelek!
Üzenetküldés