Beyerdinamic DT 880 Studio Edition Fejhallgató, fülmonitorEladó

Hirdető: Vajvoda Tamás / Eladó összes hirdetése
Személyes átvétel:
Feladás napja: 2017.04.21 (Péntek) 53
Állapot: Használt, újszerű Nem volt javíttatva
Vásárlás ideje: 2016.12.30
Telefon: +(36) 30 876-mutat
Irányár:

46 000 Ft

Sokallod? Tégy egy ajánlatot!
Legjobb ajánlat: nem érkezett még ajánlat
  • Első tulajdonos
  • Szállítást vállal
  • Posta
Eladó DT880-as fejhallgatóm kihasználatlanság miatt.
Év elején vettem egy DT770-el együtt, de azóta talán kétszer használtam a magas hangokhoz. 3 méteres a kábele, 250 ohmos, megvan hozzá a bőr tokja, doboza is, a 6,35-ös jack átalakítója és a számla is még garanciával! Azon kívül, hogy ki lett próbálva és ki lett csomagolva, szinte új!
Tatabányán bármikor, Budapesten kedden és csütörtökön megtekinthető. Pestre, Tatára és Komáromba vállalom a szállítást, távolabbi helyekre futárszolgálattal küldöm! 
Új ára 65 ezer, így ha egy félig nyitott jó hangzású stúdió fejhallgatót keresel, akkor mindenképp fontold meg!
"A DT 880 profi sztereót produkál, nem csak jobbról-balról dobálja a részleteket, hanem tényleg összeáll a középre eső rész is. Nagyon jó érzés hallani, amikor egy fejhallgató nem csak próbál teret létrehozni a fejünkben, hanem konkrétan sikerül is neki. Ráadásul meglehetősen levegős jellegű, az akusztikus hangszerek nem a fülkamrák oldalából vánszorognak tétován, hanem elegánsan kitartva, könnyedén és villámgyorsan úsznak át a virtuális hangszínpadon. Ezt a szellős, szétáradó hatást a félig nyitott kivitelnek köszönhetjük, a Beyerdynamic fülesek döntő hányada ilyen. A helyszín, ahol a zenét rögzítették - legyen az egy opera, kültéri koncert, vagy egy kis kocsma - a DT 880-nak köszönhetően testet ölt."
Elérhetőségek:
E-mail: thomasvajvoda@gmail.com
Telefon: 36-30/876-5462
Specifikáció, leírás
Üzenetküldés