• GITÁROZNÉK, BASSZUSOZNÉK VAGY DOBOLNÉK. (2019)

    15 évesen 3 éve gitározok, 1 éve dobolok illetve fél éve ideiglenesen egy iskolai zenekar tagja vagyok, mint basszusgitáros. Pesten keresnék zenésztársat/zenésztársakat. Vegyes ízlésem van, A Beatlestől kezdve a Green Dayen át a Metallicáig és a Slayerig minden zenét befogad az agyam (kivéve rap, pop és MŰrockzenét). Basszusgitárom illetve dobfelszerelésem (egyelőre) nincs, csak egy szarrávert elektronikus dob :) elsősorban énekest, dobost vagy basszusgitárost keresnék, saját cuccal.
  • metal zenekart alapítanék (21)

    Gyakorlatilag thrash/groove metal műfajú zenekart vagy új zenekar alapításhoz tagokat keresek.Nem vagyok egy Petrucci, de olyan vészes sem.Adekvát felszerelésem van. (Egy alapvetően jó gitár, ami még egy pici ideig rossz beállításban szenved, valamint nem utolsó kihangosításom.)Emellett kreativitásom is, csak ezt mindenképpen ki is szeretném élni.Olyan zenekarok inspirálnak, mint az Exodus, Slayer, Pantera, Metallica, Anthrax, Kreator, Testament, Machine Head, Biohazard, stb.Több: a profilomon.
  • Metal zenekarhoz keresek társakat! (33)

    Metal banda életre hívásához keresek társakat, ami a lényeg: légy nyitott, elhivatott, érts a hangszeredhez, legyen cuccod!Elsősorban saját dalokban gondolkodom, de jöhet pár feldolgozás is, stílusnevekel nem szeretek dobálózni, metal legyen és jó! m/