• Kezdő, amatőr gitáros zenekart alapítana (31)

  Sziasztok! 1 éve gitározom, teljesen kezdő és amatőr vagyok, hasonló képességekkel megáldott dobost, basszusgitárost és énekest keresnék zenekar alapításhoz. :D Stílus: rock, alter. Először megpróbálhatnánk covereket csinálni, de a végcél a saját számok írása lenne. 29 éves vagyok, hasonló korú, budapesti embereket keresek.
 • ROCK N' ROLL Gitáros (2019)

  Megbízható, színpadképes gitáros Rock N' Roll tagokat / zenekart keres. Komoly felszerelés, 10 év tapasztalat. Cover, tribute, saját közül bármelyik jöhet. Hobbi, vagy komoly célokkal rendelkező formáció is ok. Külföldi fellépéseket tudok szervezni. Kedvencek: Led Zeppelin, Aerosmith, The Dead Daisies, The Cult, Guns N' Roses, Slash's Snakepit, Slash & Myles, Damn Yankees, KIX, Velvet Revolver, The Rolling Stones, Buckcherry. Dobjatok egy rövid emailt, válaszban küldök telefonszámot.
 • Szólógitárost keresünk- Bp. (27)

  Sziasztok!   Tapasztalt, kreatív szólóst keresünk rock zenekarba, jelenlegi felállás: dob, basszer, ének- gitár 24 évesek vagyunk mind a hárman   demók: https://www.youtube.com/watch?v=RrV6cffhnTc   e-mail: mate.ksozegi1992@gmail.com tel.: 20/2892817
 • Zenekarban dobolnék (21)

  Sziasztok! Debrecen és környékén keresek olyan zenekart, aki dobost keres. Jó pár fellépést már magam mögött tudhatok. Komolyabb hangvételű bandák is érdekelnek. Műfaj: igazából mindegyik stílust kedvelem, de ha a "főirányzatok" a rock, punk, gyengébb metal, funky, pop rock, indie rock, vagy mai dalok feldolgozott verziója e műfajok szerint:)
 • Blues-rock zenekart alapítanék (33)

  Kedves pesti zenészek! Szeretnék összehozni egy 3-4 tagú bulizós blues-rock bandát. Orientáció: Eagles of Death Metal, White Stripes, Dead Weather etc. Elsősorban dobost és basszusgitárost keresek. Ha Ti lennétek, talán még egy gitáros haverom is beszállna. Saját dalok is lennének rogyásig. Szóval, jelezzetek! R'N'R!
 • GITÁROZNÉK, BASSZUSOZNÉK VAGY DOBOLNÉK. (2019)

  15 évesen 3 éve gitározok, 1 éve dobolok illetve fél éve ideiglenesen egy iskolai zenekar tagja vagyok, mint basszusgitáros. Pesten keresnék zenésztársat/zenésztársakat. Vegyes ízlésem van, A Beatlestől kezdve a Green Dayen át a Metallicáig és a Slayerig minden zenét befogad az agyam (kivéve rap, pop és MŰrockzenét). Basszusgitárom illetve dobfelszerelésem (egyelőre) nincs, csak egy szarrávert elektronikus dob :) elsősorban énekest, dobost vagy basszusgitárost keresnék, saját cuccal.
 • Igényes!!! (31)

  Győri 28 éves basszusgitáros 15 év hangszeres tudással rutinnal,(zenekari)tapasztalattal,profi cuccal,fellépési lehetőséggel rendelkező zenekart keres!!!!elsősorban bulizenekar érdekel,de minden stílusra nyitott vagyok ami igényes(rock,pop,reggae stb)!!!hőrgős metal kizárva!!!06202379913
 • Amatör bandában dobolnék (22)

  Heló mindenki. Kezdő dobos vagyok. Elsősorban olyan embert/embereket keresek Tatán aki/akik szórakozásból járna/járnak össze zenélni és esetleg hasonló zenei előkézettsége/előképzettségük van mint nekem (semmilyen XD). Van egy kezdő dobszettem, a bővítése még várat magára. Sajnos költözés miatt nincs lehetőségem gyakorolni, mivel nincs hely a számára :( Korombeli fiatalokat keresek 16-24 éveseket. Nem kell hogy profi légy, de ha van egy pincéd ami jól szigeteli a hangot az nem hátrány :D