• Igényes!!! (31)

    Győri 28 éves basszusgitáros 15 év hangszeres tudással rutinnal,(zenekari)tapasztalattal,profi cuccal,fellépési lehetőséggel rendelkező zenekart keres!!!!elsősorban bulizenekar érdekel,de minden stílusra nyitott vagyok ami igényes(rock,pop,reggae stb)!!!hőrgős metal kizárva!!!06202379913
  • Gitáros keres zenekart (25)

    Olyan működő zenekart keresek, akik nem sajnálják az időt/pénzt a csapatra fordítani, ez tőlem is elvárható. Szeretek szervezkedni is, háttérfolyamatokban részt venni. Átgondoltan, célirányosan működő csapatot keresek, ahol minden tag tisztában a közös céllal. Lelkes fősulis(zh vizsgaidőszak nem jelent nekem akadályt zenekarozás közben) vagyok, de nem eszetlenül hülye, nem vagyok tróger, de szeretem a sört, lazaságot, jókedvet stb stb stb stb... :D  Kimondottan Metal/hard műfajt nem szeretem!
  • Online kiadó zenekarokat keres (33)

    Amerikai tulajdonú indie kiadó magyarországi A & R képviselője vagyok. Feladatom zenészek/zenekarok felkutatása és szerződtetése. Ha szeretnéd, hogy a zenekarod eredeti számai iTuneson, Deezeren, Spotifyon és a többi hasonló oldalon megjelenjenek, és ezzel pénzt is szeretnél keresni, írj emailt az info (kukac) premierrecords.net címre!